Loading
Bu makalede, geri dönen kişileri nasıl sileceğinizi öğreneceksiniz.
Başlamak için şunlara ihtiyacınız olacak:
Bağlantılarınıza erişim
CRM sekmesine gidin ve açılır menüde Contacts (1)'e tıklayın.
Zıçrayan kontakların filtrelenmesi
İletişim durumu filtresine (2) tıklayın ve Geri Dönen (3) seçeneğini seçin. Listede artık sadece geri dönen kontaktlarınız gösterilecek.
Geri dönen kontakları silme
Tüm geri dönen kişileri kontrol kutusuna (4) tıklayarak seçin, ardından Sil (5) tuşuna tıklayın.
Son olarak, listenizden kişi/kişileri silmek için Onay (6)'ya tıklayın.
Son güncelleme: 2 Mart 2026